Štěňátka nám dělají radost

Štěňátka s námi až do neděle trávila čas v našem obýváku, a když bylo hezky, chodila ven. Od neděle ale změnila své útočiště. Jsou v místnosti s přímým přístupem ven. Díky tomu mají snazší přístup k vyběhnutí ven, kde přes den ráda tráví čas. Jedí mlíčko, kaši, granule, masíčko, ale pochutnávají si i na tvarohu. Jsou velmi kontaktní, hravá, mazlivá a mají ráda společnost našich holek, ale i lidí včetně dětí, na které jsou nonstop zvyklá. Návštěvy si vždy užívají do té doby, než usnou únavou :-). Rostou postupně, jak je třeba.
V neděli nás také navštívili Horovi – paníčkové od Eddieho (tatínek našich štěňátek). Strávili jsme spolu krásné dopoledne, které si všichni moc užili. Ještě jednou jim moc děkujeme za krásné fotky a také balíčky pro štěńátka, které dostanou při odchodech.
K odběru budou od 28.3.. Ještě máme volné 2 krásné černé fenečky a 2 čzn pejsky. Jeden z nich je krásně vybarvený, druhý je od začátku největší z celého vrhu. Pokud byste o nich chtěli podat další informace, rádi Vám je poskytneme i vás rádi přivítáme na návštěvě, kde naši smečku budete moci poznat.

Více fotografií nalezente zde: https://black-prim.rajce.idnes.cz/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments