Vrh F je s námi

V neděli 6.2. se nám narodilo 11 štěňátek, z toho je 7 feneček (4 černé a 3 ČZN) a 4 pejsci (1 černý a 3 ČZN). Porod proběhl dobře, Ellie byla moc šikovná, jsme na ni pyšní. Jen oproti ukázce na ultrazvuku se jich narodil dvojnásobek :-), ale my jsme si říkali, že v takovém bříšku jich bude více, než bylo uváděno.
Štěňátka od samého začátku hezky pijí a Ellie je trpělivě u nich. Jen musíme hlídat, aby pili všichni. Každým dnem všichni přibývají a rostou. Je hezké sledovat jejich plná bříška. Když se jim něco nelíbí, tak se umí hezky ozvat. Nejvíce se vzteká a dere dopředu prvně narozený pejsek (ČZN se zelenou mašličkou).
Rodiči jsou Ellie Black Prim a Eddie Edazci loci. Oba dva mají vyrovnané povahy, hezké kostry, tmavé oko, pěknou srst a zbarvení. Naše pejsky máme doma jako rodinné společníky, kteří s námi tráví volný čas. Jsou skvělými hlídači, ale zároveň mají rádi nejen naši, ale i cizí společnost. Jsou velkými mazly a čas rádi tráví jak venku, tak s námi doma. Od narození jsou zvyklí na děti a i štěňátka budou ve stálé péči našich dvou rošťáků. Ellie nás všechny bez problémů pouští ke štěňátkům, a tak je s radostí mazlíme.
Pro štěňátka hledáme milující domovy, kterým rozzáří životy.
Pokud máte jakékoliv dotazy, rádi vám je zodpovíme.
Více fotografií je zde: https://black-prim.rajce.idnes.cz/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments