Veterinu máme za sebou

Dnes jsme navštívili veterinu. Všechna štěňátka jsou očkovaná, tetovaná i čipovaná. Váží od 4,6 kg do 6,3 kg :-). Cestu autem i veterinu zvládnula dobře. Na veterinu se jim nejdříve nechtělo jít dovnitř a potom se jim tam pro změnu zalíbilo a nechtělo se jim ven …
Po návratu se vyspala ve stínu a potom se zase jako obvykle vrhnula na hrátky a také na jídlo. Dnes jsme všechna jednotlivě vyfotili. Fotky zveřejníme co nejdříve.
Nyní nás čeká kontrola vrhu paní Balonovou a po pár dnech budou moci štěňátka jít do nových domovů. Už pro ně připravujeme výbavičku do začátku. Dostanou vše, co budou v začátku potřebovat.
Když není velké teplo, poznávají štěňátka naši zahradu. Už začínají i pěkně “zahradničit”. Např. dnes se jim moc líbilo u vína, běhala okolo kolečka, míchačky a také zkoušela oblíbenou hromadu s pískem. Vedle toho si neopoměla pohrát s hračkami a také si pohrát mezi sebou. Desire jim u toho nonstop asistuje a i Apis se zapojuje. Prozatím máme velkou radost z jejich povah. Jsou nebojácná, hravá, veselá a zároveň kontaktní.
Ještě drobný poznatek – je zajímavé, jak mají stejné přírůstky. Např. 2 plavé fenečky váží stále stejně, čzn fenečky také podobně a dva černí kluci (Escate a Eis) také velmi podobně. Stejně tak Eri a Endy váží stále takřka stejně… Zároveň všichni poslední dobou přibývají také podobně :-).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments